IT-teknik, IT-drift & IT-utveckling)

IT-KONSULT & IT-TEKNIK

Våra IT-tjänster utvecklas kontinuerligt och nya tjänster tillkommer ständigt. Även om mycket har förändrats sedan starten 1990 håller vi fast vid vår ursprungliga affärsidé. Vi arbetar för nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder, där vi tar ett stort och aktivt ansvar för IT-drift och IT-utveckling. Detta har blivit ett framgångsrecept som gjort DataKraft till regionens ledande IT-partner.

IT-DRIFT

Vi fungerar som er externa IT-avdelning och tar fullt ansvar för driftsäkerheten, oavsett vilket affärssystem ni har. Ni får ett dedikerat team av konsulter/tekniker som ansvarar för er lösning. Genom regelbundet utförda rutiner förebygger vi driftstopp och säkerställer att alla uppdateringar blir gjorda. Vi ligger steget före, installerar ny teknik, utbildar medarbetare och ser till att allt fungerar på bästa sätt.

IT-UTVECKLING

Vårt proaktiva utvecklingsintresse skapar IT-lösningar med hög funktionalitet, effektivitet och driftsäkerhet. Vi bevakar omvärlden, träffar er regelbundet för att analysera era unika behov och kommer med utvecklingsförslag. Genom att skapa en IT-strategi, med tidsaxel och budgetförslag, ser vi till att ni inte tappar fart mot konkurrenterna.

IT-KONSULT

Vi är ett stort antal kunniga IT-konsulter som specialiserat oss inom projektledning, IT-rådgivning och IT-analys. Vi bygger, underhåller och vidareutvecklar IT-miljön i såväl det stora som det lilla företaget. Med våra branschledande produkter och smarta tekniklösningar säkerställer vi att ni får ett effektivt arbetssätt med rätt IT-stöd och säker drift.

IT-SÄKERHET

Det är tyvärr alltför vanligt att råka ut för virus, skimming eller hacking. Lika viktigt som fungerande brandväggar och konfigurationer är att leda det mänskliga beteendet rätt och att sprida kunskap om fällorna, säkra lösenord och rutiner. Vi hjälper till med både teknik och kunskap, föreslår säkerhetsförbättringar och varnar när något misstänkt dyker upp. Och viktigast av allt, vi ser till att en katastrofplan upprättas med säker backup så att ni snabbt kan komma igång igen. 

IT-PRODUKTER

Vi säljer allt som kontoret behöver när det gäller IT-utrustning. Servrar, datorer, skärmar, skrivare, switchar, trådlöst nätverk, mjukvara, etc. Eftersom utbudet på marknaden både är stort och komplext handlar ni mycket enklare genom oss. Vi är inte bara återförsäljare till ledande varumärken, vi ser till att ni väljer rätt produkter och hjälper till med både installation och utbildning. Allt för att er IT-vardag ska fungera så enkelt och effektivt som möjligt.