2022

december

8 december 2022

IT-säkerhet - Standardtjänster för en säkrad backup

Något av det mest grundläggande vi måste göra i vårt IT-säkerhetsarbete är att ta backup på vår data. Detta för att ha möjligheten att läsa tillbaka viktig information om den skulle skadas eller försvinna. Var med och lyssna!
Läs mer och anmäl dig här
12 december 2022

Datakrafts bästa Exceltips - Hämta data

Vill du veta mer om smarta tricks och funktioner i Excel? Välkommen att delta på Datakrafts Excel-webbinarie där vi presenterar en mängd tips och användbara verktyg.
Läs mer och anmäl dig här
19 december 2022

Pyramidwebbinarie - Logtrade

Detta är pyramidwebbinariet för dig som jobbar med lager och logistik. Vi kommer att gå igenom olika funktioner i Logtrade som hjälper er att effektivisera arbetet för lagerpersonalen.
Läs mer och anmäl dig här

2023

januari

11 januari 2023

LogTrade Grundutbildning

LogTrade-utbildningen ger dig som jobbar inom lager/logisitk en ökad förståelse inom LogTrade och dess funktioner. Utbildningen kommer även att lyfta fram hur Pyramid och LogTrade samspelar med varandra. I och med en ökad förståelse kan Ni effektivisera era lager- och logistikprocesser.
Läs mer och anmäl dig här
16 januari 2023

DK Informationsskärm - All er information samlad på en skärm

ÄNTLIGEN, finns vårt webbinarie ute för att visa er hur våra Informationsskärmar fungerar.  Med hjälp av DataKraft och PLAYipp så kan ditt företag uppgradera er kommunikation genom digitala informationsskärmar.
Läs mer och anmäl dig här
23 januari 2023

E- faktura kund InExchange

I detta webbinarie visar vi hur ni med hjälp av E -faktura kund InExchange skicka fakturor som E- fakturor direkt ifrån Pyramid.
Läs mer och anmäl dig här
26 januari 2023

IT-säkerhet - Säkra upp din IT-miljö!

Visste du att 80% av alla dataintrång kan härledas till slutanvändaren? Därför är utbildning av just slutanvändaren något av de viksitgaste komponenterna i en organisations säkerhetsarbete.
Läs mer och anmäl dig här

februari

2 februari 2023

Excelutbildning i 3 delar

Har ni eller era medarbetare behov av att öka kunskapsnivån gällande Excel? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning av Excel för att tillgodose både den som aldrig arbetat i Excel samt den som anser sig förstå verktyget.
Läs mer och anmäl dig här